Začátek podzimní části soutěže bylo pro mě velikým zklamáním. Přestože jsme pro přípravu udělali maximum,tak někteří mladí hráči na které se spoléhalo ,nás totálně zklamali.

Mám na to tento názor . Rozdělím to do třech aspektů. Docházka – Zranění – Výkon .

1) Docházka – zejména u mladých hráčů byla katastrofální. Místo aby se porvali o místo v mužstvu,jejich střídavá absence , způsobovala špatnou náladu a museli jsme povolávat starou gardu,abychom zápasy alespoň nějak dohráli. Střídaná neúčast hráčů Charváta,Krále,Stehlíka,Prokopa,Břížďali,Dragouna a J. Nováka byla jak na houpačce .

2) Zranění – Tomáše Martiníka , Petra Škarvana a Petra Kubenky nás ještě více srazilo na kolena . S kolenem dlouhodobě marodil i Petr Laštůvka

V přípravných zápasech se celkem vystřídalo 17 hráčů.Byla veliká škoda,že nám nevyšly všechny rozjednané přestupy a nebo hostování.Do mužstva přišli Patrik Plachý ,Robert Nedvěd. Uzdravil se Laštůvka Petr ,Martiník a částečně Kubenka.Zdravý duch zavál do zadních řad Knotka a posílení v útoku bylo znát Horou .Příjemné a největším překvapením pro mě byl výkon Petra Kubenky v brance.

Začátek jarní soutěže nám opět utekl , zejména nemoc Nedvěda R. byla citelně na mužstvu znát. Po uzdravení můžu konstatovat ,že od 4 kola jsme byli lepší ,než soupeř až na Otvovice, kde jsme zápas odehráli v desíti a druhý poločas dokonce v devíti !!! Opět nás vytrestali mladíci. Během soutěže se nepříjemně zranil Plachý ,který stihl odehrát ještě poslední zápas v Černuci. V posledním zápase se zranil Tomáš Martiník . Přeji mu brzké uzdravené.

3) Výkon – mladých hráčů již zmiňovaných bylo pro mě velkým zklamáním. Částečně jsem byl spokojen výkonem Krále a Prokopa. Když se mužstvu dařilo ,tak obstáli.

V neposlední řadě narušovalo sestavu i zaměstnanost některých opor. (Sokol,Henlín) . Když se všichni hráči sešli mužstvo hrálo dobře .

Osu mužstva drželi hráči – Kubenka, Novák Z , Knotek, Patč, Laštůvka , Nedvěd , Henlín , Kolbuch , Hora , Plachý a Sokol , častečně Král a Kocourek . Do zápasu příjemně zapadl Adam Zelenka ,který se ke vší smůle zranil . O starých pardálech jsem se již vyjádřil za to jim patří obdiv a velké poděkování .

Myslím si,že jsem pro mužstvo a zejména pro jarní přípravu udělal maximum. Sehráli jsme 4 přípravné zápasy na umělé trávě s dobrými výsledky 3x vítězství a 1 prohra.

Co říci závěrem : Deváté místo v tabulce je náš dopad. Přesto jsem přesvědčený kdybychom neuskutečnili přestup R. Nedvěda ,tak jsme se potáceli nad sestupovou propastí.

Chci tímto poděkovat chlapcům z „B“ mužstva Horovi,Knotkovi,Roubalovi,Hovorkovi,Frömlovi a Kocourkovi ,kteří pomohli zaslepit díry v A mužstvu. Jejich přístup je příkladem pro všechny.Největší poděkování si zaslouží Jirka Roubal a Libor Hovorka !!!

Ve statistikách máte veškeré údaje a vyhodnocení. Za to musím poděkovat kubasovi.

Jsem optimista a věřím ,že nastolíme do mužstva pořádek a že dokážeme posílit mužstvo ,některými přestupy či hostováním hračů. Sportu zdar.

Trenér – Josef Nedvěd